OBRADOVIĆ GA OTERAO IZ KLUBA, A ON MU SE DIVI! Bivši igrač Fenerbahčea pričao o ŽOCU: Možda ne treba da primim platu ovog meseca!
Foto: Starsport

ZANIMLJIVO

OBRADOVIĆ GA OTERAO IZ KLUBA, A ON MU SE DIVI! Bivši igrač Fenerbahčea pričao o ŽOCU: Možda ne treba da primim platu ovog meseca!

Košarka -

Željko Obradović sedeo je sedam godina na klupi turskog Fenerbahčea što su bile najbolje godine u istoriji ovog kluba.

Za to vreme je osvojena je Evroliga 2017. godine, četiri domaća prvenstva, kao i po tri Kupa i Superkupa.

Njegovim odlaskom 2020. godine Fener više nije uspevao da ode na F4 najelitnijeg takmičenja, a koliko je srpski strateg bio važan timu tokom početnih godina u klubu govorio je Endru Gaudlok koji je nastupao za turskog velikana.

- U životu generalno, Obradovićev pristup jakog rada svakog dana bio je nešto drugo. Stvarno je dolazio na posao i stavljao sopstvenu gu***u na liniju. Kada bi video da ne radi dobar posao govorio bi nešto tipa "Možda ne treba da dobijem pare ovog meseca", rekao je razgovoru za "BasketNews"

Gaudlok se nije uklopao previše u planove Obradovića prema sopstvenim rečima, pa je nakon iznenađujeg ispadanja od Karšijake u plej-ofu šampionata došlo do rastanka.

Kulminacija je bila izlazak Gaudloka u noćni klub u Izmiru uoči drugog meča serije.

"Možda mu je to poslužilo kao glavni izgovor, ali mislim da je on imao planove šta želi da radi u budućnosti sa igračima poput Bogdana Bogdanovića. Ja nisam bio deo tih planova i on je doneo odluku koja je bila najbolja za njega i klub. Zato nemam neka teška osećanja prema njemu", rekao je Gaudlok.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track