NIKOLA JOKIĆ BRUTALNIM TRIPL-DABLOM RAZBIO JANISA I MILVOKI! Srbin odigrao STRAŠNU UTAKMICU i vodio Nagetse do preokreta (VIDEO)
Foto: Jamie Schwaberow / Getty images / Profimedia

NBA

NIKOLA JOKIĆ BRUTALNIM TRIPL-DABLOM RAZBIO JANISA I MILVOKI! Srbin odigrao STRAŠNU UTAKMICU i vodio Nagetse do preokreta (VIDEO)

Košarka -

Tri četvrtine bile su potrebne da Nikola Jokić dođe do tripl-dabl učinka u pobedi Denvera nad Milvokijem rezultatom 113:107.

Nagetsi su do trijumfa protiv Baksa stigli iako su se u prvoj četvrtini suočili sa dvocifrenim zaostatkom.

Uspeli su da prvih 12 minuta završe sa samo jednim poenom minuta, a na poluvremenu ni "pola koša" nije razdvajalo dve ekipe pošto je rezultat bio 56:56.

Milvoki je odigrao slabu treću deonicu u kojoj je postigao samo 19 poena nakon čega u poslednjih 12 minuta nisu mogli da se vrate.

Jokić je već posle tri četvrtine imao tripl-dabl učinak, a meč je završio sa 25 poena, 16 skokova, 12 asistencija, tri ukradene lopte i dve blokade.

Bio je to 14. tripl-dabl u sezoni, a ukupno 119. za Somborca koji je prišao trećem mestu večne liste i Medžiku Džonsonu koji je odigrao 19 ovakvih utakmica više od Jokića.

Šutirao je slabo za njegove standarde, samo 10 od 25 šuteva je pogodio iz igre, uključujući i jednu trojku iz šest pokušaja.

Džamal Marej je bio najefikasniji sa 35 poena, dok je na drugoj strani Janis Adetokumbo utakmicu završio sa 29 poena i 12 kokova.

Denver sada ima učinak od 33 pobeda i 15 poraza, dok je Milvoki ostao na 32 trijumfa, a zabeležio 15 izgubljenu utakmicu. Oba tima se trenutno nalaze na drugom mestu svojih konferencija - Nagetsi na zapadu, Baksi na istoku.

Kurir sport

Bonus video:

00:18

Nikola Jokić stigao na žurku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track