BOGDAN ISPRAŠIO LEBRONOVE LEJKERSE! Bogdanović nastavio FANTASTIČAN NIZ: Srbin SIPAO TROJKE, Hoksi zabeležili pobedu! (VIDEO)
Foto: Kevin C. Cox / Getty images / Profimedia

NBA

BOGDAN ISPRAŠIO LEBRONOVE LEJKERSE! Bogdanović nastavio FANTASTIČAN NIZ: Srbin SIPAO TROJKE, Hoksi zabeležili pobedu! (VIDEO)

Košarka -

Košarkaši Atlante savladali su Los Anđeles Lejkerse rezultatom 138:122, a srpski košarkaš Bogdan Bogdanović još jednom je imao sjajan učinak.

Bogi je ponovo bio sjajno raspoložen u šutu za tri poena i u četvrtoj vezanoj utakmici postigao je četiri trojke (4/9). Tako je produžio niz uzastopnih utakmica na kojima je bar jednom bio precizan van linije 7,24 na 56 utakmica. Bogdan je trenutno najbolji trojkaš cele Istočne konferencije i šesti na listi u kompletnoj NBA ligi sa 141 postignutom trojkom.

Utakmicu protiv Lejkersa završio je sa 18 postignutih poena 7/15 šut iz igre i po jednim skokom i asistencijom.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Trej Jang sa 26 poena i 13 asistencija, Džeonte Marej je ubacio 24, a Džejlen Džonson 19 poena.

U poraženom timu najzapaženiji bio je Ostin Rivs sa 28 poena, dok je najbolji igrač Lejkersa Lebron Džejms meč završio sa 20 poena, devet skokova i osam asistencija.

Kurir sport/J.M.

00:35

Puna Arena Partizan, grobari, navijaci, kosarka, arena, rekord

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track