EMBID SE VALJAO PO PARKETU OD BOLOVA! Vratio se na teren i doživeo ozbiljnu POVREDU! Horor scena - rival mu se bacio na koleno!
Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

problemi za filu

EMBID SE VALJAO PO PARKETU OD BOLOVA! Vratio se na teren i doživeo ozbiljnu POVREDU! Horor scena - rival mu se bacio na koleno!

Košarka -

Velika prašina podigla se u NBA ligi zbog odluke Džoela Embida da petu godinu zaredom propusti meč protiv Jokićevog Denvera u Koloradu.

Embid je u poslednji čas, navodno zbog povrede, rešio da ne izađe na teren u "Bol areni" i tako probudio sumnju da namerno propušta okršaje sa Nikolom na gostujućem terenu.

Nakon toga propustio je još jedan meč, a onda rešio da zaigra protiv Golden Stejta i doživeo veliki maler.

Na toj utakmici stvarno je doživeo ozbiljnu povredu koja bi mogla na duže vreme da ga odvoji od terena i izbaci iz konkurencije za MVP priznanje.

Proveo je Embid 30 minuta na parketu, igrao prilično loše (zabeležio 17 poena, ali i osam izgubljenih lopti), a onda je morao da napusti meč zbog povrede.

U borbi za jednu loptu Džonatan Kuminga se neoprezno bacio na koleno Kameruncu, koji je nakon tog duela morao u svlačionicu. Valjao se od bolova po terenu Embid, bilo je odmah jasno da se radi o ozbiljnijoj povredi.

Trener Filadelfije Nik Nurs rekao je nakon utakmice da se ne radi o istoj povredi zbog koje je propustio prethodna dva meča i da će magnetna rezonanca pokazati koliko je ozbiljna nova povreda Kamerunca.

Inače, po novim pravilima NBA lige, Embid može da propusti još samo pet mečeva do kraja sezone ukoliko želi da ostane u konkurenciji za prestižno MVP priznanje i bude biran za idealnu petorku lige.

Kurir sport

00:35

Puna Arena Partizan, grobari, navijaci, kosarka, arena, rekord

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track