ŠOKANTAN OTKAZ CRNOGORSKOG TRENERA! Prosuo 25 poena prednosti, pa ušao u SUKOB sa navijačima: Želeo OBRAČUN, a zaradio "ŠUT KARTU"
Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

haos

ŠOKANTAN OTKAZ CRNOGORSKOG TRENERA! Prosuo 25 poena prednosti, pa ušao u SUKOB sa navijačima: Želeo OBRAČUN, a zaradio "ŠUT KARTU"

Košarka -

Crnogorski trener, Zvezdan Mitrović, dobio je otkaz u Galatasaraju posle svađe sa navijačima. Tim iz Istanbula doživeo je težak poraz od Dižona (93:96) i pored toga što je krajem treće četvrtine vodio sa 25 poena razlike (80:55).

Navijači su bili besni, njihova reakcija je bila burna, ali im je i Mitrović uzvratio, pa se na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama vidi kako Crnogorac čak nekoga iz publike zove na obračun.

Zbog toga, Zvezdan Mitrović je zaradio otkaz, i pored toga što na konferenciji za medije nije znao da će se tako nešto desiti.

- Ne vidim razlog za ostavku. Ne znam zašto me to pitate. To mi je vrlo interesantno. Ovo je prvi put da čujem za ovakvo pitanje na konferenciji za novinare - rekao je Mitrović koji je potom otpušten.

Zvezdan Mitrović je na klupu Galatasaraja seo u maju 2023. godine, kada je zamenio Andreasa Pistiolisa.

Kurir sport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

01:48

Bogdan Bogdanović posle finala

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track