VIRTUS U OZBILJNOM PROBLEMU PRED DOLAZAK PARTIZANA! Zvezde tima "rovite", NAJBOLJI IGRAČ POD ZNAKOM PITANJA pred duplo kolo!
Foto: Starsport©

EVROLIGA

VIRTUS U OZBILJNOM PROBLEMU PRED DOLAZAK PARTIZANA! Zvezde tima "rovite", NAJBOLJI IGRAČ POD ZNAKOM PITANJA pred duplo kolo!

Košarka -

Paklen raspored u evropskoj klupskoj košarci učinio je svoje, pa se brojni timovi suočavaju sa ozbiljnim problemima.

Gotovo da nema ekipe u Evroligi koja nema problema oko sklapanja tima za naredni meč, što nije nikakvo čudo jer se igrači nalaze u jednom nehumanom ritmu koji je neizdrživ.

Pred start novog duplog kola u elitnom takmičenju italijanski Virtus ima ozbiljnih problema sa sklapanjem rostera.

Kako stvari trenutno stoje, tim iz Bolonje bi mogao da bude ozbiljno oslabljen na utakmicama protiv Barselone i Partizana.

Pred gostovanje u Španiji pojavila se vest da Virtus ima trojicu rovitih igrača, čiji nastup je pod velikim znakom pitanja. Reč je o prvoj zvezdi tima Tornikeu Šengeliji, srpskom reprezentativcu Ognjenu Dobriću i Alesandru Pajoli, dok je od ranije, zbog teške povrede kolena, van tima i Devonte Kakok.

Ovo je izuzetno ozbiljan udarac za tim iz Bolonje pred važne mečeve koji ih očekjuju.

Ukoliko se pomenuti trojac ne oporavi do petka, Partizanu, koji je posle dužeg vremena konačno kompletan, bile bi značno uvećane šanse za trijumf na jako bitnom gostovanju u Bolonji.

Podsetimo, meč Virtus - Partizan na programu je u petak od 20.30 časova.

Kurir sport/J.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track