OBRADOVIĆ OBJASNIO UZROKE PORAZA U KNEŽEVINI: Evo zašto je Partizan izgubio od Monaka! Pomenuo i SUDIJE!
Foto: Starsport©

EVROLIGA

OBRADOVIĆ OBJASNIO UZROKE PORAZA U KNEŽEVINI: Evo zašto je Partizan izgubio od Monaka! Pomenuo i SUDIJE!

Košarka -

Košarkaši Partizana poraženi su od Monaka rezultatom 85:70 u utakmici 24. kola Evrolige.

Trener crno-belih Željko Obradović izneo je svoje impresije posle meča.

" Njihova agresivnost je bila na visokom nivou, nismo odgovorili na to. Pričali smo na poluvremenu, ali nije pomoglo. Takođe nismo uspeli da isparimo u ofanzivnom skoku. što je presudilo", kratko je objasnio Obradović.

Na konferenciji za medije Obradović je bio mnogo opširniji.

"Zaslužena pobeda Monaka, igrali su agresivnije od nas. Podatak da su imali 20 šuteva više od nas je neverovatan, zahvaljujući njihovom ofanzivnom skoku. Kada se igra utakmica na ovom nivou, a imaš 20 šuteva manje, a rezultat je takav, možda se pitaš kako je moguće da je samo tolika razlika",jasan je Obradović

Već u petak sledi Virtus.

"Dupli program, tu se zna put. Analiza utakmice... Neki igrači su imali veliku minutažu. Kada se proba da se malo odmore dolazi do pada u igri. Očekujemo da svi budu svesni gde se nalazimo i da ono što imaju u sebi pokažu, a to je minimum minimuma borbe i želje da se pobedi", rekao je Obradović.

Crno-beli su slično kao i u Atini odigrali jako loše u poslednjoj četvrtini.

"Desilo se da smo primili lak koš, pa onda još jedan. Pa onda onaj pogodak Džejmsa uz faul, sve to utiče na tok utakmice. Ponovo smo bili u utakmici veliki deo utakmice, ali eto. Te greške, izgubljene lopte i skokovi u napadu",prisetio se Željko Obravodić, koji je zatim govorio i o svom odnosu sa prezimenjakom Sašom, trenerom Monaka.

"Mi smo u super odnosu, on je bio moj igrač. Sada smo kolege koje se izuzetno poštuju. Između nas postoji odnos koji postoji. U svakom slučaju želim mu sve najbolje. Radi, vredan je i još jednom mu želim sve najbolje", objasnio je trener Partizana

Za kraj nije propustio priliku da se dotakne i suđenja, posebno odnos sudija prema Partizanovom kapitenu Kevinu Panteru.

"Mnogo faulova na njemu nisu svirani. Zašto je tako, ne znam. Doživljava igru koja je čak u pojedinim trenucima i gruba. Ono što bih želeo da kažem je da se zahvalim divnim ljudima koji nas svuda prate, koji su fenomenalni. I dalje skandiraju, prate tim. Nadam se da ćemo biti svesni toga i nastaviti da se borimo”, zaključio je Obradović.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track