GUROVIĆ IZJAVOM ŠOKIRAO ZVEZDAŠKU JAVNOST! Žestoko opleo po Ivanoviću: Nuđeni su mu HAUARD I MONEKE, nije ih hteo u Zvezdi!
Foto: Starsport

podigao buru

GUROVIĆ IZJAVOM ŠOKIRAO ZVEZDAŠKU JAVNOST! Žestoko opleo po Ivanoviću: Nuđeni su mu HAUARD I MONEKE, nije ih hteo u Zvezdi!

Košarka -

Proslavljeni srpski košarkaš Milan Gurović istakao je da je Zvezda napravila nekoliko kardinalnih grešaka sa pojačanjima ove sezone i da je glavni krivac za to bivši trener Duško Ivanović.

U razgovoru za "K1" otkrio je da su crveno-beli imali priliku da angažuju prve zvezde Baskonije - Hauarda i Monekea, ali da ih navodno Ivanović nije želeo u timu.

"Nekoliko kadrinalnih grešaka je trener napravio, ne Sferopulos nego onaj pre njega, svi znamo ko je bio. Doveo je neke igrače, a bili su mu nuđeni Hauard i Moneke iz Baskonije. Bili su na spisku i nuđeni. Ivanović ih nije hteo, nisu bili po njihovom ukusu, paradoksalno je što im je sada trener. Duško Ivanović je selektirao ovu ekipu. Sramota je da ti nemaš ekipu konkurentnu za Top 8, uz takvu armiju navijača", poručio je Gurović.

Gurović smatra da su crveno-beli promašili sa dovođenjem Gilespija i Smarta.

"Pošto nisam u upravi Crvene zvezde, ali biću, to mogu da otkrijem i biće mi čast da budem deo takvog projekta. Što se tiče Gilespija, da se pitam ne bih ga doveo. Jer, ako nije odgovarao Pablu Lasu u Minhenu, jednom od najboljih evropskih trenera, onda ne treba ni nama. Centar koji sa loptom ne može ništa i ako vidimo da zavisi isključivo od Miloša Teodosića i da drugačije ne može da postigne koš, takav igrač ne zaslužuje da bude u Zvezdi. Kao ni Smart, koji dosad nije pokazao ništa", istakao je Gurović.

Kurir sport/J.M./K1

00:15

Delije napravile fantastičnu koreografiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track