"KAD POBEDIŠ OBRADOVIĆA TO JE TO - NEMA DALJE" Hrvatski trener posle senzacije u Beogradu: Znamo se odranije, NIJE MU BILO LAKO!
Foto: ABA liga/Dragana Stjepanović

ABA LIGA

"KAD POBEDIŠ OBRADOVIĆA TO JE TO - NEMA DALJE" Hrvatski trener posle senzacije u Beogradu: Znamo se odranije, NIJE MU BILO LAKO!

Košarka -

Trener Splita Slaven Rimac sumirao je utiske nakon senzacionalnog trijumfa svog tima na gostovanju protiv Partizana.

Rimac je istakao da je Partizan kvalitetan tim koji je imao loš dan, igrači su bili prazni nakon duplog kola u Evroligi i njegov tim je to maksimalno iskoristio.

"Momci su sjajno odradili posao, posebno drugu četvrtinu koja je bila fenomenalna. Kasnije smo održavali prednost i pobeda se nije dovodila u pitanje. Odbijali smo sve njihove napade i vraćali se na 15 poena prednosti. Bilo je malo nervoze, ali ne i panike, sigurno smo priveli utakmicu kraju", rekao je Rimac.

Pobeda protiv najtrofejnijeg stručnjaka u Evropi mu je jedna od najvećih u karijeri, priznao je Rimac.

"Kad pobediš Obradovića to je to, nema dalje... Ali ja ovu pobedu ne gledam tako, oni su kvalitetna ekipa koja je imala loš dan, igrači su bili prazni i trener tu teško može nešto da uradi, pogotovo kada je na drugoj strani raspoložena ekipa koja ima svoj dan, kao što smo mi imali", kaže trener Splita.

On je otkrio da nije puno razgovarao sa Obradovićem nakon meča.

"Znamo se i od ranije, nije mu bilo lako, međutim, korektno je čestitao i to je to", kaže Rimac.

Kurir sport/J.M./24.hr

00:35

Puna Arena Partizan, grobari, navijaci, kosarka, arena, rekord

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track