LEBRON POLOŽIO ORUŽJE PRED MAGIČNIM NIKOLOM JOKIĆEM: Velika DRAMA i pobeda Denvera protiv Lejkersa na krilima NESTVARNOG Srbina!
Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

nba liga

LEBRON POLOŽIO ORUŽJE PRED MAGIČNIM NIKOLOM JOKIĆEM: Velika DRAMA i pobeda Denvera protiv Lejkersa na krilima NESTVARNOG Srbina!

Košarka -

Maestralni Nikola Jokić predvodio je Denver Nagetse do pobede na gostovanju Los Anđeles Lejkersima. Četa Majka Melouna slavila je posle velike drame rezultatom 114:106, a Jokić je meč završio sa 24 poena, 13 skokova i devet asistencija.

I pored toga što je Denver od prvog minuta imao vođstvo koje je ispuštao tek u tri navrata, prava drama viđena je u finišu utakmice. U trećoj četvrtini Nikola Jokić i ekipa imali su čak 15 poena prednosti, ali su Lejkersi uspeli da se vrate, pa čak i da izjednače, te je u jednom trenutku bilo 94:94 i Lebron i njegovi saigrači držali su se do 104:104.

Ipak, tada su usledile magične asistencije nestvarnog Srbina koji je u ključnim momentima razigravao saigrače, te im stvarao lake pozicije za poene, a oni su to znalački koristili, pa je Denver napravio seriju 10:2 i stigao do pobede.

Uz Nikolu Jokića u timu Nagetsa bolji od ostalih bili su i Džamal Marej sa 29 poena ,11 asistencija i sedam skokova i Majkl Porter Džunior koji je postigao 27 poena i upisao osam skokova.

Kod Lejkersa, koji su tokom meča probali i "prljavom" igrom da stignu do rezultata, istakli su se Entoni Dejvis sa 32 poena, devet skokova i tri asistencije i Lebron Džejms koji je postigao 25 poena, imao devet skokova i sedam asistencija.

Posle ove pobede Nagetsi se nalaze na deobi prvog mesta Zapadne konferencije i imaju isti skor kao i Minesota - 36 pobeda i 16 poraza. Lejkersi su, sa druge strane, deveti u istoj konferenciji uz skor 27-26.

Kurir sport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

00:18

Nikola Jokić stigao na žurku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track