LUDILO U LOS ANĐELESU! Lebron pogodio loptom u GLAVU Mareja, Jokić pao, pa ostavio legendu u ŠOKU potezom koji je napravio (VIDEO)
Foto: Printscreen / Twitter / NuggetsLead

haos

LUDILO U LOS ANĐELESU! Lebron pogodio loptom u GLAVU Mareja, Jokić pao, pa ostavio legendu u ŠOKU potezom koji je napravio (VIDEO)

Košarka -

Denver Nagetsi savladali su Los Anđeles Lejkerse u gostima rezultatom 114:106, a ovaj meč obeležilo je i par nesvakidašnjih situacija.

Pored nestvarnih poteza Nikole Jokića koji je utakmicu završio sa 24 poena, 13 skokova i devet asistencija, kao i svečanosti u čast Kobija Brajanta, utakmicu su obeležile i neke čudne odluke.

Prvo se mora istaći potez Lebrona Džejmsa kada je, u nameri da uputi asistenciju, u glavu pogodio Džamala Mareja koji nije znao šta ga je snašlo.

Da li je bilo namere ili ne, procenite sami...

Drugi potez desio se kada je posle jednog duela ispod koša Lejkersa Nikola Jokić završio na parketu, a za njim se srušio i Entoni Dejvis. Jokić je rešio da Dejvisa potapše po zadnjici što je šokiralo legendarnog Redžija Milera koji je bio stručni konsultant na ovom meču.

Zaista, bilo je više nego zanimljivo u Los Anđelesu, a posle ove pobede Nagetsi se nalaze na deobi prvog mesta Zapadne konferencije i imaju isti skor kao i Minesota - 36 pobeda i 16 poraza. Lejkersi su, sa druge strane, deveti u istoj konferenciji uz skor 27-26.

Kurir sport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

00:18

Nikola Jokić stigao na žurku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track