ZVEZDA SE HITNO OGLASILA POSLE ŽALGIRISA! Saopštenje koje može da ZABRINE pojedince: "Klub je u kontaktu sa NADLEŽNIM ORGANIMA"
Foto: Petar Aleksić

evroliga

ZVEZDA SE HITNO OGLASILA POSLE ŽALGIRISA! Saopštenje koje može da ZABRINE pojedince: "Klub je u kontaktu sa NADLEŽNIM ORGANIMA"

Košarka -

Crvena zvezda poražena je od Žalgirisa rezultatom 93:91 u meču odigranom u okviru 26. kola Evrolige, a susret će biti upamćen i po diskutabilnim sudijskim odlukama koje su iznervirale domaće navijače, te su oni napravili haos.

Mnogi predmeti upali su u teren, a zbog svega se oglasio i klub sa Malog Kalemegdana.

Saopštenje Zvezde prenosimo u celosti:

- KK Crvena zvezda je tokom noći, po hitnom postupku identifikovao više osoba koje su u toku, i po završetku utakmice protiv Žalgirisa, bacila predmete na teren, i u pravcu sudija ovog meča, oštetili tunel i pokušali da naruše fizički integritet pojedinih aktera ove utakmice.

KK Crvena zvezda sa žaljenjem konstatuje da su bez obzira na sva dešavanja tokom utakmice, incidenti na kraju utakmice bacili su senku na sve napore kluba da organizuje utakmicu bez incidenata.

Klub je u kontaktu sa nadležnim organima koji će nakon što budu prikupljeni svi neophodnu podaci i budu identifikovana sva lica, reagovati u skladu sa svojim zakonskim ovlašćenjima dok će klub u skladu sa internim pravilima tim licima oduzeti sezonske karte i zabraniti ulaz na utakmice u organizaciji kluba.

Kurir sport /Ž.S.

BONUS VIDEO:

00:21

Izlazak igrača, večiti derbi, Crvena zvezda, Partizan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track