"DA, DA, DA... PRIČAMO O TOME MEĐUSOBNO!" Davidovac odbio da komentariše sudije, ali jedno je ipak rekao: Nije baš prijatno...
Foto: Starsport

EVROLIGA

"DA, DA, DA... PRIČAMO O TOME MEĐUSOBNO!" Davidovac odbio da komentariše sudije, ali jedno je ipak rekao: Nije baš prijatno...

Košarka -

Crvena zvezda je doživela poraz u 26. kolu Evrolige protiv Žalgirisa i time je gotovo ostala bez šansi za plasman u narednu fazu takmičenja, međutim Dejan Davidovac ne gubi nadu.

- Nije ovo kraj nadanja. Igramo do kraja svaku utakmicu, dajemo sve od sebe, idemo korak po korak i želimo da dobijemo svaki meč", naglasio je Davidovac u razgovoru sa novinarima i rekao da su svi dali maksimum i da to nije bilo dovoljno zbog "određenih problema.

- Šta je odlučilo? Bilo je dosta toga, imali smo problem sa ofanzivnim skokom u prvoj četvrtini, oni su imali šanse za druge napade. Mučili smo se sa njihovim napadima sa kratkim otvaranjima, otvarali su neke šuteve i pogađali ih. Odigrao je Žalgiris dobru utakmicu, mi smo imali dosta dobrih momenata - kazao je Davidovac koji je izbegao da govori o suđenju.

Znala je Evroliga prethodnih dana da kažnjava košarkaše koji su komentarisali sudijske odluke, tako da su svi pokušali da budu "politički korektni" nakon previda u završnici utakmice, kada je Kinan Evans gazio na liniju ili blizu nje - i kada nije dosuđeno "preko pola" i lopta za Zvezdu.

- Ne bih o suđenju, nije prvi put da smo imali problema i da smo možda bili oštećeni. Videli smo to gore na ekranu. Dešava se, možda nije prvi put, dešava se... - poručio je Davidovac koga su novinari upitali i da li igrače nervira što su jedni od retkih koji "nemaju domaćinsko suđenje" u Evroligi.

- Da, da, da, da, da... Komentarišemo mi međusobno naravno. Krivo mi je, žao mi je. Dajemo sve od sebe, kada tako neke nijanse odluče, nije baš prijatno - naveo je Davidovac i rekao da je Teodosić nedostajao, a da trenutno ne misli o Kupu Radivoja Koraća nego samo o meču protiv Zadra u ABA ligi.

Kurir sport/Mondo

Bonus video:

00:46

Milutinov i Davidovac dižu Đokovića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track