KAKAV GEST GOLDEN STEJTA! Voriorsi se oglasili zbog sahrane Dejana Milojevića - Stiv Ker neće voditi ekipu protiv Jute jer...
Foto: Petar Aleksić

svaka čast

KAKAV GEST GOLDEN STEJTA! Voriorsi se oglasili zbog sahrane Dejana Milojevića - Stiv Ker neće voditi ekipu protiv Jute jer...

Košarka -

Danas je na Novom bežanijskom groblju sahranjen Dejan Milojević, te su se zbog toga u našoj prestonici okupili mnogi viđeni ljudi iz košarkaškog sveta.

Iz Amerike, da poslednji put pozdravi svog prijatelja, došao je i Stiv Ker.

Legendarni trener sarađivao je sa Dejanom Milojevićem u Golden Stejtu, a sada je pokazao veličinu i došao je u Beograd kako bi prisustvovao sahrani.

Zbog toga, čuveni trener neće moći da sedi na klupi Golden Stejta, koji u noći između ponedelja i utorka igra protiv Jute.

To je saopštio i klub, koji je na društvenim mrežama objavio razlog izostanka trenera.

- Pomoćni trener Voriorsa, Keni Atkinson, će večeras biti privremeni glavni trener tima protiv Jute, umesto Stiva Kera, koji će prisustvovati komemoraciji Dejana Milojevića u Srbiji sa ostalim članovima organizacije - piše u kratkom saopštenju Golden Stejta.

Pored Stiva Kera, svog bivšeg saradnika i prijatelja danas su došli da pozdrave i članovi stručnog štaba, generalni menadžer tima Majk Danlivi Junior, kao i legendarni NBA košarkaš Zaza Pačulija koji se nalazi na poziciji menadžera za košarkaške operacije.

Kurir sport

Bonus video:

02:57

Dejan Milojević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track