KRAJ LJUBAVI KOJA JE OSTAVILA PLANETU U ŠOKU: Sa slavnim košarkašem spavala ČETIRI PUTA DNEVNO, pa zavela 16 godina mlađeg
Foto: Instagram/larsapippen

GOTOVO

KRAJ LJUBAVI KOJA JE OSTAVILA PLANETU U ŠOKU: Sa slavnim košarkašem spavala ČETIRI PUTA DNEVNO, pa zavela 16 godina mlađeg

Košarka -

Njihova veza šokirala je planetu, bivša supruga slavnog košarkaša, zavela je sina njegovog još slavnijeg saigrača. Larsa Pipen (49) i Markus Džordan (33), izazvali su burne reakcije javnosti.

Sada je njihovoj ljubavi došao kraj.

Bivša žena Skotija Pipena i sin Majkla Džordana više nisu zajedno nakon više od godinu dana veze, tvrdi američki "People", pozivajući se na svoje izvore.

Takvim tvrdnjama ide u korist informacija da je Larsa obrisala zajedničke fotografije sa društvene mreže Instagram na kojoj ima blizu 5,5 miliona pratilaca i da je nedavno objavila "priču" sa pitanjem: "Da li bi tvoji prijatelji trebalo da otprate tvog bivšeg?"

Markus i Larsa
Markus i Larsafoto: Printskrin/Instagram

Najveći košarkaš svih vremena, Majkl Džordan, javno je poručio da ne podržava romansu svog sina sa Larsom, a prema navodima, upravo je on stvarao pritisak i doprineo raskidu.

Larsa i Markus su prvi put zajedno viđeni u jednom restoranu kada su tvrdili da su prijatelji, ali ubrzo nisu mogli da sakriju šta se zapravo dešava..

- Nismo planirali da budemo zajedno, to se dogodilo nakon što smo izlazili sa zajedničkim prijateljima. Mnogi smtaraju da nemaš šta da tražiš ako si razveden, osećala sam brojne prepreke, ali i meni je potrebna ljubav i da izlazim s kim god želim - pričala je Larsa svojevremeno.

Skoti i Larsa pipen bile su u braku 24 godine, od 1997. do 2021. godine, a u jednoj emisiji govorila je o privatnim detaljima.

- Tri puta nedeljno je ništa. Skoti i ja smo imali seks četiri puta dnevno i to 23 godine! Kunem se. I na putu smo bili nerazdvojni. Privatni avioni, putovali smo sa decom, ali smo uvek nalazili vremena za nas dvoje.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track