PARTIJA ZA PAMĆENJE! REKORD KARIJERE MLADOG NIKOLE JOVIĆA: Maestralni Srbin održao čas košarke Janisu i družini - DEMOLIRAO Bakse!
Foto: Stacy Revere / Getty images / Profimedia

bravo

PARTIJA ZA PAMĆENJE! REKORD KARIJERE MLADOG NIKOLE JOVIĆA: Maestralni Srbin održao čas košarke Janisu i družini - DEMOLIRAO Bakse!

Košarka -

Bravo majstore! Mladi srpski košarkaš Nikola Jović ostvario je rekord karijere u NBA ligi!

Košarkaši Majamija više nego ubedljivo savladali su ekipu Milvokija (123:97), a apsolutni junak utakmice bio je 20-godišnji srpski reprezentativac.

Konačno je dobio ozbiljnu minutažu i odmah demonstrirao sav svoj raskošan talenat.

Nikola Jović
foto: Stacy Revere / Getty images / Profimedia

Nikola je bio najefikasniji akter ove utakmice. Za 30 i po minuta igre ubacio je 24 poena (8/14 šut iz igre), zabeležio 7 skokova, tri asistencije i jednu ukradenu loptu.

Igrao je hrabro i u odbrani i u napadu. Šutirao sjajno za tri poena (5/8), razigravao saigrače, kontrolisao skok... Bio je prosto nezaustavljiv na terenu. Pokazao je treneru Spolstri da na njega može ozbiljno da računa!

Potpuno je zasenio prvu zvezdu Milvoki Baksa, Janisa Adetokumba, koji je bio najefikasniji u poraženoj ekipi. Reprezentativac Grčke utakmicu je završio sa 23 poena, 11 skokova i osam asistencija. Nedevoljno, protiv sjajnog Jovića i družine.

Kurir sport/J.M.

01:39

Nikola Jović na prijemu košarkaša u Predsedništvu Srbije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track