"NISMO IGRALI DOBRO..." Obradović nezadovoljan nakon pobede - ovu Željkovu poruku igrači Partizana moraju OZBILJNO DA SHVATE!
Foto: Starsport©

krk

"NISMO IGRALI DOBRO..." Obradović nezadovoljan nakon pobede - ovu Željkovu poruku igrači Partizana moraju OZBILJNO DA SHVATE!

Košarka -

Košarkaši Partizana plasirali su se u polufinale Kupa Radivoja Koraća, pošto su danas pobedili ekipu Hercegovca rezultatom 92:67.

Nakon meča, utiske je sumirao trener Parnog valjka, Željko Obradović, koji tvrdi da nije zadovoljan načinom na koji je igrao njegov tim.

- Nismo igrali dobro, nije bila dobra utakmica. Odradili smo posao. Čestitam ekipi Hercegovca na rezultatu i želim im puno sreće u nastavku njihove borbe. To bi bilo to odrađena utakmica. Pripremamo se za narednu utakmicu. Balša i Tristan su odigrali dobru utakmicu, pogotovo Balša. Izvanredno je odigrao i u ABA ligi protiv Igoeke. Postaje svestan kvaliteta i koliko je sposoban da pomogne timu. Tristan dobar napadački, popravio odbranu. Što se tiče utakmice, prva četvrtina nije bila na nivou.

Žoc
foto: Starsport©

Košarkaši Partizana će u polufinalu Kupa Radivoja Koraća igrati protiv Vojvodine.

- Uspeo sam da pogledam par utakmica. Gledao sam celo prvo poluvreme i drugi deo u dvorani. Igraju dobro, agresivno, menjaju odbranu. Čestitke svima na izvanrednoj utakmici i onome što rade.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track