"SVIMA JE JASNO KOLIKO JE ANDREJ TALENTOVAN" Trener Zvezde o biseru srpske košarke - njegove reči će ODUŠEVITI mladog igrača!
Foto: Starsport

krk

"SVIMA JE JASNO KOLIKO JE ANDREJ TALENTOVAN" Trener Zvezde o biseru srpske košarke - njegove reči će ODUŠEVITI mladog igrača!

Košarka -

Crvena zvezda je prvi finalista Kupa Radivoja Koraća! Crveno-beli su deklasirali Čačak 94 u polufinalnom meču i obezbedili bitku za prvi trofej u sezoni.

Nakon meča, utiske je sumirao trener crveno-belih, Janis Sferopulos:

- Želim da čestitam mojim igračima na tome kako su igrali protiv specifičnog tima koji igra neobičnu odbranu. Promašivali smo neke otvorene šuteve na početku, ali u kombinaciji sa dobrom odbranom i napadom u drugoj četvrtini uhvatili smo ritam. Bilo je pitanje vremena kada ćemo početi pogađati trojke. Igrali smo brže u napadu i pokušavali pronaći najbolje opcije. Osim prve četvrtine u kojoj nismo dobro otvorili utakmicu, preostali deo meča smo izgledali dobro. Igramo finale i želimo osvojiti Kup Radivoja Koraća - rekao je Janis na konferenciji za medije.

Iskusni trener je govorio o Milošu Teodosiću i mladom Andreju Kostiću:

- Mislim da je svima jasno koliko je talentovan Andrej Kostić. Ovo je njegova prva utakmica za seniorski tim, brzo se prilagodio. Drago nam je, meni posebno kao igraču, što mogu mladim igračima pružiti mogućnost da igraju. U dosadašnjem delu svoje karijere uvek sam želeo dati šansu najmlađima, pa čak i u Evroligi. Zadovoljan sam načinom na koji radi. Miloš Teodosić nije još uvek na 100% kako bi igrao u punom kapacitetu.

01:20

Sferopulos o Kostiću i Teodosiću

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track