"PANTER JE URADIO SVE DA PARTIZAN IZGUBI" Vlade Đurović ZAGRMEO posle finala - osuo je žestoku paljbu po kapitenu Partizana!
Foto: Zorana Jevtić, Privatna Arhiva

žestoko

"PANTER JE URADIO SVE DA PARTIZAN IZGUBI" Vlade Đurović ZAGRMEO posle finala - osuo je žestoku paljbu po kapitenu Partizana!

Košarka -

Crvena zvezda pobedila je Partizan i osvojila Kup Radivoja Koraća u Nišu.

Posle meča, srpski trener i stručni konsultant TV Arena sport Vlade Đurović analizirao je utakmicu posvetivši najviše pažnje dvojici igrača - Kevinu Panteru i Adamu Hangi.

"Panter je uradio sve da Partizan izgubi, da tako odigra drugo poluvreme... Sve je uradio pogrešno, promašio, dodao pogrešno, napravio lične greške, na drugoj strani pomagao mu je Hanga, uradio je sve da Zvezda izgubi. Potpuno nerazigran šutirao je, gubio lopte... Ta dva igrača bili su tragedija ove utakmice. Najvažnije je da je prošlo bez incidenata. Sudije su mlade, nisu mnogo mlade, ali nisu iskusni kao Jovčić, Belošević i dobro su priveli kraju, iako sam bio skeptik", rekao je on.

Partizan, Kevin Panter
foto: Petar Aleksić

Ključ Zvezdine pobede je za Đurovića očigledan - Miloš Teodosić.

"Teodosić je bio ključ pobede, njegovo prisustvo... Bez njega sumnjam da bi Zvezda pobedila, jer Jago nije imao svoj dan. Nedović je u drugom poluvremenu igrao kako se očekivalo, u prvom i nije. Bolomboj je izdržao skokove, Mitrović mnogo bolji nego na zadnjim utakmicama, Gedraitis je imao seriju šuteva za tri, čak i Lazić sa svoje dve trojke. Zvezda je, moramo da kažemo, zasluženo pobedila, ali da nije bilo nekih stvari koje je radio Panter... Kako je Partizan krenuo i da je pobedio, rekao bih da je zasluženo. Nije imao razigraniih igrača, samo Ledeja. Ni Avramović nije bio tu, Kaminski kad god je bio primio loptu bila su dvojica-trojica igrača pored njega, možda je tu bilo i malih faulova. Ono što sam rekao za Pantera i dalje stojim, a i što sam rekao za Hangu. Ne mogu da verujem da igrač koji je promenio toliko vrhunskih klubova hoće da reši a nemaju svoj dan. Teodosić je bio kraj njega, a on je preuzimao odgovornost kad nije trebalo"

Kurir sport / Mondo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track