"NISMO LUKA I JA TOLIKO BLISKI" Emotivni Teodosić srušio Partizan, prokomentarisao Mitrovićeve reči, pa IZBEGAO JEDNO PITANJE
Foto: Printscreen

OTVORIO DUŠU

"NISMO LUKA I JA TOLIKO BLISKI" Emotivni Teodosić srušio Partizan, prokomentarisao Mitrovićeve reči, pa IZBEGAO JEDNO PITANJE

Košarka -

Iskusni srpski košarkaš Miloš Teodosić osvojio je prvi trofej sa Crvenom zvezdom.

Zvezda je trijumfovala u Kupu Radivoja Koraća pošto je u finalu savladala Partizan rezultatom 85:79, a apsolutni junak pobede crveno-belih bio je maestralni Teodosić.

Miloš je obeležio finalni meč, zabeležio je 16 poena, pet skokova, pet asistencija i sa indeksom 27 proglašen je za najkorisnijeg igrača utakmice.

Odmah nakon meča izneo je svoje utiske:

"Dugo nisam igrao Kup Srbije, od srca čestitam i Partizanu na odličnoj utakmici. Bila je odlična utakmica sa obe strane. Publika je bila dobra, odlična utakmica, dve evroligaške ekipe i naravno da mi je drago što smo mi pobedili. Ovo finale je bilo uživanje za sve koji su gledali", rekao je Teodosić u razgovoru sa novinarima.

Na pitanje da li mu je ovo "najdraži trofej uz Evroligu sa CSKA", Teodosić ističe da mu je "svaki poslednji najdraži" i da ovo treba da bude samo vetar u leđa za dalje, ali videlo se i po slavlju na terenu koliko je bio emotivan. To je primetio i Luka Mitrović, na šta se Teodosić nasmejao:

"Pa dobro, nismo Luka i ja toliko bliski... Znači mi puno. Eto, videlo se i sa strane", rekao je uz osmeh Miloš.

Teodosić je hvalio i publiku koja je bila uz njih večeras, ali i čitave sezone kada i nije išlo sjajno, a o povredi nije želeo da priča:

"Da... Najvažnije je da smo pobedili. Jesam li igrao pod blokadama? To je nevažno", naglasio je Teodosić.

Kurir sport/Mondo/J.M.

00:22

Teodosić predvodi slavlje Zvezde

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track