DA LI ĆEMO JOKIĆA I DONČIĆA GLEDATI U ISTOM TIMU?! Jokićeva izjava privukla neviđenu pažnju: Ako se LUKA NALJUTI, moguće je!
Foto: Justin Casterline / Getty images / Profimedia

zagolicao maštu

DA LI ĆEMO JOKIĆA I DONČIĆA GLEDATI U ISTOM TIMU?! Jokićeva izjava privukla neviđenu pažnju: Ako se LUKA NALJUTI, moguće je!

Košarka -

Najbolji srpski košarkaš Nikola Jokić sumirao je utiske nakon učešća na Ol-star meču u Indijanapolisu.

Na svom šestom Ol-staru u karijeri Nikola je bio starter. Nije se preterano trudio, uživao je u druženju sa saigračima i svojim ponašanjem i interesantnim potezima zabavljao publiku. Utakmicu je završio sa 13 poena, devet asistencija i četiri skoka ( 5/7 za dva i 1/1 za tri poena).

Nakon meča Nikola je podelio utiske.

"Bilo je super, stvarno je zadovoljstvo deliti svlačionicu i teren sa takvim igračima, a utakmica kao utakmica... Mogli ste sami da vidite, zaista je zadovoljstvo biti ovde. Pa ja ovo shvatam kao neku vrstu zabave, tako da je bilo zabavno", kaže Jokić i otkriva o čemu je razgovarao sa kolegama:

"Pričao sa sa njima, ne o ovoj utakmici, nego uopšte o košarci i svemu. Sjajno je čuti drugačija razmišljanja, kako ljudi gledaju na stvari različito. Za mene je uvek dobro da budem na ovakvim događajima".

Luka Dončić i on priredili su nezaboravan šou navijačima. Pravili su razne smicalice, prepucavali se i svojim duhovitim ispadima privukli neviđenu pažnju.

Novinare je zanimalo da li postoji šansa da jednog dana Luku i Nikolu gledamo u istom timu.

"Pa ne znam, moguće je. Ja nemam nameru da napuštam Denver, ali eto ako se Luka naljuti...", odgovorio je Jokić.

Srbin se nakon meča našalio na račun svog dobrog drugara, rekao je da je Dončić bio užasan na terenu... Opširnije pročitajte OVDE.

Kurir sport/J.M.

00:18

Nikola Jokić stigao na žurku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track