JOKIĆ SE SPREMAO ZA IZJAVU, A DŽORDAN JE SKOČIO NA NJEGA SA LEĐA! Srbinu nije prijala ova šala, ali je snimak "ZAPALIO" internet!
Foto: Printscreen / Twitter / AltitudeTV

hit

JOKIĆ SE SPREMAO ZA IZJAVU, A DŽORDAN JE SKOČIO NA NJEGA SA LEĐA! Srbinu nije prijala ova šala, ali je snimak "ZAPALIO" internet!

Košarka -

Nikola Jokić ispisao je istoriju i na meču u kom je Denver savladao Vašington sa 130:110 upisao je tripl-dabl, te sada ima dvocifreni broj poena, skokova i asistencija protiv svakog tima iz NBA lige protiv kog je igrao.

Po završetku meča Jokić se spremao za izjavu kod novinara Vika Lombardija kada se desilo nešto što nije očekivao. Sa leđa mu se prišunjao Deandre Džordan, skočio je na njega i rešio da napravi šalu koja nije prijala Nikoli Jokiću.

Srbin se vidno potresao, ali je oprostio svom prijatelju, zadržao je fokus i smirenim tonom dao izjavu Lombardiju.

- Da, mislim da je to vrlo lepo. Biće to veoma dobar uspeh kada završim karijeru i mogu da se osvrnem na to. Ipak je to dostignuće - rekao je skromni Nikola Jokić, pa dodao da mu je potreba pauza:

- Nisam siguran da sam imao dovoljno dugu pauzu, ali smo uložili veliki trud, bila nam je potrebna ova pobeda, treba nam i sledeća, nadam se da ćemo je ostvariti. Moramo samo da budemo bolji kako se bude bližio plej-of, da se mentalno spremimo za sve što nas čeka.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:18

Nikola Jokić stigao na žurku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track