PRVA "BOMBA" CRNO-BELIH ZA NAREDNU SEZONU SPREMNA? Partizan naciljao BRUTALNOG STRELCA, navijači će biti ODUŠEVLJENI ako dođe!
Foto: Starsport

ŽELI U EVROLIGU

PRVA "BOMBA" CRNO-BELIH ZA NAREDNU SEZONU SPREMNA? Partizan naciljao BRUTALNOG STRELCA, navijači će biti ODUŠEVLJENI ako dođe!

Košarka -

Košarkaška reprezentacija Severne Makedonije prilično lako je došla do pobede u gostima Poljskoj.

U okviru drugog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u grupi H naše komšije su pobedile rezultatom 86:72, a najzaslužniji za trijumf bio je košarkaš koji je već neko vreme želja Partizana.

U pitanju je Nenad Dimitrijević, plejmejker Uniksa koji je utakmicu protiv Poljske završio sa 32 poena, osam skokova i osam asistencija. Iz igre je pogodio 11 od 22 šuteva, a njegova partija oduševila je ljubitelje košarke u Evropi.

Dimitrijević je, prema pisanju "Maxbet sporta", velika želja crno-belih koji bi voleli da ga sledeće sezone imaju u timu.

Nenad Dimitrijević
foto: EPA/Jarek Praszkiewicz

Plejmejker rođen 1998. godine je karijeru počeo u Huventudu, proveo je godinu dana u Valensiji pre nego što je 2022. godine stigao u Uniks.

Na 31 utakmici u VTB ligi ove sezone, 190 centimetara visoki Dimitrijević u proseku beleži 15,8 poena, 6,5 asistencija, 3,5 skokova i 1,5 ukradenih lopti po utakmici.

Ima ugovor do kraja sezone, uz mogućnost produžetka na još jednu godinu. Međutim, njegova želja da zaigra Evroligu sledeće sezone i činjenica da je veliki navijač Partizana, mogle bi bitno da utiču na njegovu odluku.

Kurir sport/Maxbet sport

Bonus video:

01:37

Zek Ledej, Navijači, Partizan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track