PREPELIČ ZBOG PITANJA O DONČIĆU POBESNEO NA NOVINARE! "Luka, Luka i opet samo Luka! Muka mi je od stalnog pljuvanja istih igrača"
Foto: Aris MESSINIS / AFP / Profimedia

slovenija

PREPELIČ ZBOG PITANJA O DONČIĆU POBESNEO NA NOVINARE! "Luka, Luka i opet samo Luka! Muka mi je od stalnog pljuvanja istih igrača"

Košarka -

Slovenija je na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo startovala sa dve pobede. "Zmajčeki" su bili bolji od Ukrajine i Izraela.

Iako ovog puta Luka Dončić nije obukao dres reprezentacije, on je glavna tema u Sloveniji, što je zasmetalo Kremenu Prepeliču koji je žestoko odgovorio novinarima.

- Uvek se ističe da nije tu i zašto ga nema. Luka, Luka i opet samo Luka... Svi smo svesni da bez Dončića nemamo šanse za sam vrh, ali dobijam informacije da se stalno pljuje po momcima koji uvek dolaze da igraju za reprezentaciju - kazao je Prepelič za rtvslo.si.

Kapiten reprezentacije Slovenije tvrdi da igrači zaslužuju malo više poštovanja.

- Bez njih Slovenija ne bi videla Luku na velikim takmičenjima i u slovenačkom dresu. Tih 11, 12 momaka koji su uvek tu možda zaslužuju malo više poštovanja naših navijača. Uvek govorim da su naši navijači najbolji na svetu, ali muka mi je od stalnog pljuvanja istih igrača. Iskreno, mnogi od njih razmišljaju da više ne igraju za reprezentaciju. Svi oni su važni za sjajne stvari koje se događaju u slovenačkoj košarci - zagrmeo je Prepelič.

Kurir sport

Bonus video:

00:33

Dončić posle poraza otišao bez izjave

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track