JOKIĆ "PRETNJOM" NASMEJAO LEBRONA DO SUZA! Srbin poručio Džejmsu SAMO JEDNO uoči meča, njihov razgovor ODUŠEVIO Amerikance (VIDEO)
Foto: Printscreen / Youtube / Chaz NBA

ima smisao za humor

JOKIĆ "PRETNJOM" NASMEJAO LEBRONA DO SUZA! Srbin poručio Džejmsu SAMO JEDNO uoči meča, njihov razgovor ODUŠEVIO Amerikance (VIDEO)

Košarka -

Lebron Džejms ispisao je istoriju u porazu njegovih Lejkersa od Denver Nagetsa (124:114). Džejms postao je prvi igrač u istoriji NBA lige koji je prešao granicu od 40.000 poena, a njegov razgovor sa Nikolom Jokićem uoči ovog susreta oduševio je Amerikance.

Pred sudijsko podbacivanje lopte Lebron se pozdravljao sa svim igračima, a onda je došao do Nikole Jokića koji mu je "pripretio".

- Zadržaćemo te na osam poena - rekao je Nikola i nasmejao do suza Lebrona koji je trebalo da postigne poen više i da uđe u istoriju NBA lige.

Naravno, Džejms je prema očekivanjima tu granicu probio, a razgovor dve legende i smisao za humor srpskog košarkaša oduševili su i komentatore ove utakmice, kao i brojnu publiku.

Šta se još sve dešavalo na utakmici Lejkersa i Nagetsa, kao i kako je izgledao susret Novaka Đokovića i Nikole Jokića, možete videti na sledećim linkovima:

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:18

Nikola Jokić stigao na žurku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track