JOKIĆ ODUŠEVIO SAIGRAČE - DOVEO IM ĐOKOVIĆA U SVLAČIONICU! Nagetsi nasmejani pozirali sa Novakom! Ova fotografija obilazi SAD!
Foto: Društvene mreže

UŽIVAJU

JOKIĆ ODUŠEVIO SAIGRAČE - DOVEO IM ĐOKOVIĆA U SVLAČIONICU! Nagetsi nasmejani pozirali sa Novakom! Ova fotografija obilazi SAD!

Košarka -

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, oduševio je ljubitelje košarke, a posebno one koji su u Los Anđelesu gledali utakmicu Lejkersa protiv Denvera.

Novak se pojavio u dvorani gde je gledao kako Lebron Džejms ulazi u istoriju, ali gubi borbu sa Nikolom Jokićem.

Uz Đokovića je bio i legendarni Vlade Divac, a meč su uživo posmatrali i Marko Jarić i Nikola Đuričko koji je objavio fotografije sa zemljacima.

Nakon utakmice Novak nije odmah izašao iz hale, već je otišao do svlačionice Nagetsa gde su ga s oduševljenjem dočekali Jokićevi saigrači.

Na društvenim mrežama se pojavila fotografija Novaka sa košarkašima ekipe iz Kolorada.

Denver Nagets, Novak Đoković, Nikola Jokić, Džamal Marej, Eron Gordon, Pejton Votson
foto: Društvene mreže

Pored Jokića tu su Eron Gordon, Džamal Marej i Pejton Votson.

Podsetimo, Đoković je u SAD otputovao 24. februara zbog priprema za predstojeće masterse u Indijan Velsu i Majamiju. Ka Americi je leteo istim avionom kao Rafael Nadal, a po dolasku pokušava na najbolji način da iskoristi vreme.

Osim treninga na betonskim terenima, Novak je, pre utakmice Denvera, gledao i fudbalski meč između Los Anđeles Galaksija i Intera iz Majamija.

I tada je, kao i sada, posle utakmice otišao do svlačionica, gde se sreo sa srpskim centarforom, Dejanom Joveljićem.

Kurir sport

Bonus video:

00:18

Nikola Jokić stigao na žurku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track