"JE L' NEKO PITAO MARKA ZAŠTO JE OSTAVIO ADRIJANU LIMU?" Ova fotka je hit na mrežama, a URNEBESNI komentari će vas oboriti sa nogu
Foto: Instagram/nikoladjuricko

HIT

"JE L' NEKO PITAO MARKA ZAŠTO JE OSTAVIO ADRIJANU LIMU?" Ova fotka je hit na mrežama, a URNEBESNI komentari će vas oboriti sa nogu

Košarka -

Pojava Novaka Đokovića na utakmici Los Anđeles Lejkersa protiv Denvera oduševila je sve prisutne, ali najbolji teniser sveta nije bio jedini poznati Srbin u "Kripto Areni"

Novak je utakmicu gledao u društvu Vlade Divca, a snimak pozdrava sa Nikolom Jokićem posle meča brzo je preplavio društvene mreže.

Pored Đokovića i Divca, u dvorani je bio prisutan još jedan čuveni srpski košarkaš, Marko Jarić, ali i jedan od omiljenih srpskih glumaca, Nikola Đuričko.

Uprvao je Đuričko objavio zajednički selfi koji je oduševio Srbe širom sveta, a fotografija je postala viralna na društvenim mrežama.

Nikola Đuričko, Novak Đoković, Marko Jarić, Nikola Jokić
foto: Instagram/nikoladjuricko

Mnoge stranice su objavile tu fotku, a komentari su se ređali kao na traci.

"Đuričko, Đoković, Jokić i najuspešniji Srbin svih vremena", "Kengur sa fanovima posle pobede nad Mančesterom", "Najuspešniji je Jarić jer je smuvao Limu", "Je l iko pitao Marka zašto je ostavio Adrijanu Limu?!", samo su neki od komentara.

Podsetimo, Adrijana i Marko Jarić bili su u braku od 2009. do 2016. godine i imaju dve ćerke - Valentinu i Sijenu.

Kurir sport

Bonus video:

00:30

Australijan open, Novak Đoković, navijači, Melburn, tenis

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track