OBRADOVIĆ PRED OLIMPIJU: Igramo protiv izvanrednog tima i znamo da će biti potrebno da odigramo na najvećem mogućem nivou
Foto: Starsport©

EVROLIGA

OBRADOVIĆ PRED OLIMPIJU: Igramo protiv izvanrednog tima i znamo da će biti potrebno da odigramo na najvećem mogućem nivou

Košarka -

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je da je karakteristika igre Milana da ima visoke igrače koji uzimaju veliki broj šuteva za tri poena.

"Milano je podigo prosek šuteva za tri poena, sa nekih 25 pokušaja, su otišli na 32. Karakteristika njihove igre je da imaju četvorke i petice koje su sposobne da iz pik-end-pop igre uzimaju veliki broj šuteva za tri poena, ali su bitni spolji igrači koji sve kreiraju i svi osim Kajla Hajnsa su sposobni da šutiraju za tri poena", rekao je Obradović, a preneo klub.

Partizan sutra gostuje Milanu u meču 28. kola Evrolige.

"To su neke glavne stvari na koje treba obratiti pažnju. U prvoj utakmici su bili dominantni i veliki deo utakmice vodili sa 15 razlike, pa smo mi uspeli u završnici da okrenemo utakmicu i da rezultatski to ne bude ni neizvesno", dodao je Obradović.

Partizan je na 11. mestu Evrolige sa skorom od 13 pobeda i 14 poraza.

"To je velika opomena za nas, da igramo protiv izvanrednog tima i znamo da će biti potrebno da odigramo na najvećem mogućem nivou, ako želimo da imamo pozitivan rezultat", zaključio je Obradović.

Centar Partizana Bruno Kaboklo je rekao da očekuje dobru utakmicu, i dodao da je ekipa vrlo motivisana.

"Ovde sam umesto Zeka Ledeja koji je sujeveran. Rekao mi je da moram ja da pričam sa novinarima jer od kada ja dajem intervjue mi u proseku postižemo 106 poena. Očekujem dobru utakmicu, vrlo smo motivisani. Raspoloženi smo, radimo naporno i mislim da igramo baš dobru napadačku košarku u ovom momentu", rekao je Kaboklo.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track