JOKIĆ GAZI SVE REDOM! Nova SPEKTAKULARNA partija čudesnog Somborca: Nikola delio lekcije Džezerima, Denver ubedljivo slavio! VIDEO
Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

NBA

JOKIĆ GAZI SVE REDOM! Nova SPEKTAKULARNA partija čudesnog Somborca: Nikola delio lekcije Džezerima, Denver ubedljivo slavio! VIDEO

Košarka -

Košarkaši Denver Nagetsa savladali su ubedljivo pred svojim navijačima ekipu Jute rezultatom 142:121, a najbolji srpski košarkaš Nikola Jokić ponovo je blistao na terenu.

Maestralni Somborac je za 32 minuta na terenu lagano ubacio 26 poena i zabeležio osam asistencija i šest skokova.

Nikola je lagano izlazio na kraj sa odbranom Džezera. Sjajno je šutirao iz igre na ovom meču - 12/14, a njegove atraktivne asistencije bacale su u trans navijače u čuvenoj "Bol areni".

Četvorica Jokićevih saigrača imala su dvocifren učinak na ovom meču, a najefikasniji bio je Džamal Marej, koji je uztakmicu završio sa 37 postignutih poena (6/9 za tri). Majkl Porter Džunior dao je 19 poena, Kentavijus Koldvel Poup i Kristijan Braun po 13, a Pejton Votson 12.

U poraženoj ekipi istakao se Kejonte Džordž sa 31 postignutim poenom, dok je Džordan Klarkson ubacio 22.

Denver trenutno ima skor 44-20 i nalazi se na deobi drugog mesta u Zapadnoj konferenciji. Oklahoma je trenutno prva sa 44-19.

Kurir sport/J.M.

00:18

Nikola Jokić stigao na žurku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track