"GOSTI PRETE SA SVIH PET POZICIJA ZA TRI POENA" Trener Mege zna ključ za uspeh protiv Cibone: Ovo je izuzetno bitna utakmica!
Foto: Starsport

aba liga

"GOSTI PRETE SA SVIH PET POZICIJA ZA TRI POENA" Trener Mege zna ključ za uspeh protiv Cibone: Ovo je izuzetno bitna utakmica!

Košarka -

Košarkaši Mege u ponedeljak od 21 čas igraju meč 22. kola ABA lige protiv Cibone, a trener ove ekipe Marko Barać izneo je svoja očekivanja.

- Dolazi nam Cibona koja je u dobroj formi i koja od početka sezone predstavlja ozbiljnog protivnika svima. Ovo je izuzetno bitna utakmica za nas. Gosti sa svih pet pozicija prete odličnim šutem za tri poena i zahtevaju najteži mogući rad u odbrani. Očekujem da nastavimo da igramo dobru košarku i nadam se da će nas to dovesti u poziciju da pobedimo - rekao je Marko Barać, a na njegove reči nadovezao se Stefan Miljenović:

- Očekuje nas teška utakmica protiv iskusne ekipe Cibone koja je u prošlom kolu odigrala veoma dobro. Mi moramo da budemo veoma fokusirani od samog starta i da pokušamo da uvedemo utakmicu u naš ritam. Ako budemo ispoštovali dogovor iz svlačionice verujem da ćemo nastaviti pobednički niz.

Utakmica se igra u "Hali sportova Ranko Žeravica" na Novom Beogradu u ponedeljak od 21 čas, a iz Mege su saopštili da je ulaz besplatan za sve koji žele da prisustvuju uz napomenu da će ulaznice moći da se preuzmu na blagajni "Hale sportova" od 20 časova do početka utakmice.

Uoči ovog meča, Mega je u ABA ligi ostvarila 11 pobeda i deset poraza, dok je Cibona na skoru 8-13.

Kurir sport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

01:37

Zek Ledej, Navijači, Partizan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track