KOŠARKAŠ PARTIZANA BIO U LJUBAVI SA ŽENOM BIVŠEG FUDBALERA ZVEZDE! Venčali se, ali je sve puklo: Bilo mi je teško da pričam o tome
Foto: Starsport

nisu uspeli

KOŠARKAŠ PARTIZANA BIO U LJUBAVI SA ŽENOM BIVŠEG FUDBALERA ZVEZDE! Venčali se, ali je sve puklo: Bilo mi je teško da pričam o tome

Košarka -

Streljačica Ivana Maksimović i košarkaš Danilo Anđušić svoju ljubav krunisali su brakom 2015. godine, a romantično venčanje održano je u Grčkoj, na ostrvu Santorini. Košarkaš je brzo shvatio da je Ivana žena sa kojom želi da provede ostatak života, ali lepa sportistkinja je u početku strepela. Ne samo ona, već i njeni roditelji. Razlog je, kako je kasnije i sama priznala, bio to što je Danilo prethodno već jednom bio oženjen.

Anđušić je, naime, u svojim ranim dvadesetim stupio u brak sa svojom tada dugogodišnjom devojkom Jelenom, sadašnjom suprugom fudbalera Nenada Krstičića.

"U početku mi je padalo teško, možda je i mojim roditeljima na početku smetalo to što je imao brak, ali je on verovatno sazreo kroz ceo taj proces. Sada se tome nasmejem i drago mi je da je završio sa mnom", rekla je Ivana jednom prilikom za "Kurir", a Danilo je dodao:

"U početku mi je bilo teško da pričam o tome, sve se provlačilo kroz novine, ni mojoj porodici nije bilo lakše. Sad gledam na to kao na deo prošlosti, to mi je lekcija koju sam naučio jako mlad".

Čim su se venčali, Ivana i Danilo znali su da žele da prošire porodicu, ali pre nego što se 2018. godine rodio njihov stariji sin Filip sportistkinja je imala jednu vanmateričnu trudnoću.

"Filip je bio jako željena beba. Pre njega sam imala vanmateričnu trudnoću gde sam jedva izvukla živu glavu i to je ponelo traume sa sobom. Srećom, sa Filipom sam imala odlične doktore u koje sam imala ogromno poverenje", ispričala je Ivana jednom prilikom za "Blic".

2021. godine na svet je stigao i mlađi naslednik Uroš.

"Kad god bih uradila nešto što je od mene traženo, uvek bih bila nagrađivana za to. Tako nekako se vodim i sa svojim sinovima. Filip zaista dosta sluša, ali onda traži i svoju nagradu. Trudiš se da napraviš balans. Da dete ne bude razmaženo i bezobrazno. Obraćamo pažnju na njihov odnos. Da budu dobri i da se vole. Iako je Filip tri godine bio jedinac i sve je bilo podređeno njemu, sad ipak sve deli sa bratom. Vole se, maze, uspavljuju zajedno", rekla je ponosna mama o vaspitanju sinova.

Kurir sport / Lepaisrecna.mondo.rs

BONUS VIDEO:

01:35

Anđušić posle poraza u derbiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track