BARAĆ PRED STUDENTSKI CENTAR: Osvojili su Kup Crne Gore, to dovoljno govori!
Foto: KK Mega

ABA LIGA

BARAĆ PRED STUDENTSKI CENTAR: Osvojili su Kup Crne Gore, to dovoljno govori!

Košarka -

Trener košarkaša Mege Marko Barać rekao je da njegovu ekipu čeka težak zadatak protiv Studentskog centra i istakao da će imperativ u tom meču ABA lige biti kontrola skoka.

"Očekuje nas izuzetno teška utakmica protiv ekipe Studentskog centra koja je u dobroj formi. Nedavno su osvojili Kup Crne Gore, što dovoljno govori o njihovom kvalitetu. Kontrola skoka je nešto što se nameće kao imperativ da bismo bili u prilici da dobijemo ovu utakmicu", rekao je Barać, prenosi klub.

"Očekujem da pokažemo karakter i odigramo dobro uprkos zdravstvenim problemima koji nas prate u pripremi utakmice", dodao je on.

Posle tri vezana trijumfa, košarkaši Mege u okviru 23. kola ABA lige dočekuju Studentski centar. Meč je na programu sutra od 12.00 u Hali sportova "Ranko Žeravica".

"Utakmica protiv Studentskog centra će biti jedna od najtežih utakmica ove sezone. Naravno, naše ambicije su najviše, te ćemo za uspešan rezultat morati da imamo maksimalnu koncentraciju i čvrstinu od početka do kraja", rekao je košarkaš Mege Andrija Jelavić.

Ekipa Mege ovaj meč dočekuje kao šesta na tabeli ABA lige sa 12 pobeda i deset poraza, dok je Studentski centar osmi sa skorom 11/11.

Kurir sport

Bonus video:

00:15

Delije i Grobari navijaju zajedno: Kosovo - Srbija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track