SFEROPULOS PRED CIBONU: Da odigramo u skladu sa našim standardima u ABA ligi
Foto: Stefan Stojanović/ Mondo

Zvezda u Zagrebu

SFEROPULOS PRED CIBONU: Da odigramo u skladu sa našim standardima u ABA ligi

Košarka -

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos rekao je danas da njegova ekipa u meču protiv Cibone mora da odigra u skladu sa svojim standardima u ABA ligi.

"Očekuje nas utakmica sa izuzetno talentovanim timom koji ima veliki potencijal. Cibona je ekipa koja ima iskusne igrače, ali i grupu vrlo mladih igrača i igraju sa velikim samopouzdanjem i entuzijazmom", rekao je Sferopulos, prenosi klub.

"Kao i uvek, i to napominjem pred svaki meč u ABA ligi, psihički moramo da budemo spremni, ali i fizički na terenu da odigramo utakmicu na nivou i u skladu sa našim standardima u ABA ligi", dodao je on.

Košarkaši Crvene zvezde gostuju sutra od 18.00 ekipi Cibone, u utakmici 23. kola ABA lige.

Crveno-beli neće niti kompletni u Zagrebu, pošto trener Sferopulos ne može da računa na Jaga dos Santosa.

Košarkaš Zvezde Stefan Lazarević je naveo da je Cibona ove sezone u više utakmica pokazala svoj veliki talenat i kvalitet.

"Igraće svakako izuzetno motivisani, ali bez moranja i opterećenja što je svakako poziv više na opreznost. Svakog rivala u ABA ligi smo maksimalno uvažavali i svakoj utakmici pristupali na isti način, sa željom da odigramo najbolju moguću utakmicu", rekao je Lazarević.

"Imamo dosta problema sa povređenim igračima, ali je zato na svima nama koji smo u timu da pružimo maksimum i dođemo do pobede koja nas dovodi na korak od osiguranja prve pozicije pred plej-of", dodao je on.

Crveno-beli su prvi na tabeli regionalnog takmičenja sa 19 pobeda i tri poraza, dok je Cibona deseta sa skorom 8/14.

Beta

Bonus video:

00:14

Delije i Grobari navijaju zajedno: Kosovo - Srbija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track