OVO SE NE VIĐA SVAKI DAN! BJELICA POSTIGAO KOŠ SA SKORO CELOG TERENA! Neverovatno šta je pogodio bivši košarkaš Crvene zvezde!
Foto: Printscreen

ludilo

OVO SE NE VIĐA SVAKI DAN! BJELICA POSTIGAO KOŠ SA SKORO CELOG TERENA! Neverovatno šta je pogodio bivši košarkaš Crvene zvezde!

Košarka -

Možda ste ga zaboravili, ali Milko Bjelica i dalje igra košarku! I nije zaboravio da pogađa, pa je tako u dresu Tainana u Kini. Iskusni 39-godišnji krilni centar nastupa na Tajvanu gde je stigao početkom ove godine u januaru.

Sada je u meču tamošnje lige uspeo na isteku prve četvrtine da postigne pogodak sa celog terena! Uhvatio je loptu ispod koša i video da ima samo nekoliko sekundi da uputi šut. Nije oklevao, odmah je šutnuo i pogodio!

Usledilo je veliko slavlje njegove ekipe, a iskusni nekadašnji košarkaš Crvene zvezde je posebno euforično proslavio ovaj pogodak. Pogledajte majstoriju Milka Bjelice:

Rođeni Beograđanin sada je na pragu 40. rođendana, a karijeru je počeo u Crvenoj zvezdi za koju je igrao od 2001. do 2006. godine. Zatim je nastupao u Nemačkom za Braunšvajg i Keln, pa je otišao u Lijetuvos Ritas. Evroligaške godine proveo je u Baskoniji, Efesu i Darušafaki pre povratka u Crvenu zvezdu 2016. godine. Nakon odlaska iz Zvezde igrao je za Saragosu, Alvark Tokio, Mornar, Al Šamal iz Dohe, Al Itihad iz Džede i NSA Liban.

Kurir sport / Mondo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track