BOGDANOVIĆ MISTERIOZNO "NESTAO" SA MEČA! Srpski košarkaš samo je otišao u svlačionicu u Los Anđelesu...
Foto: Ringo Chiu / Zuma Press / Profimedia

povreda ili...

BOGDANOVIĆ MISTERIOZNO "NESTAO" SA MEČA! Srpski košarkaš samo je otišao u svlačionicu u Los Anđelesu...

Košarka -

Košarkaši Atlante pobedili su prošle noći u gostima ekipu Los Anđeles Klipersa sa 110:93 i tako prekinuli niz od tri vezana poraza u NBA ligi.

Atlantu su do pobede vodili Džežonte Marej sa 21 i Deandre Hanter sa 20 poena, a dvocifreni učinak imali su i Džejlen Džonson sa 18 i Klint Kapela sa 15 poena.

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović je za 30 minuta na parketu upisao 11 poena, pet skokova i četiri asistencije.

Međutim, sve je zabraniula činjenica da je Bogdan Bogdanović, kapiten srpske reprezentacije, bio prinuđen da ode u svlačionicu na sedam minuta do kraja duela. Do kraja utakmice nije se vraćao na teren?!

Uzrok nije poznat, a Kvin Snajder, trener tima iz Džordžije, poručio je na konferenciji posle utakmice da će morati da budu obavljeni pregledi. Tokom duela nije se videla nikakva situaciju u kojoj bi srpski as bio povređen.

Dodaćemo, u redovima Klipersa najefikasniji su bili Kavaj Lenard sa 28 i Pol Džordž sa 26 poena, dok je Džejms Harden postigao samo devet.

Hoksi su trenutno deseti na tabeli Istočne konferencije sa 30 pobeda i 37 poraza. Los Anđeles Klipersi su izgubili četiri od poslednjih pet mečeva i nalaze se na četvrtom mestu na Zapadnoj konferenciji sa skorom 42/25.

Kurir sport

Bonus video:

00:18

Nikola Jokić stigao na žurku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track