NE BLAMIRAJ SE, ČOVEČE! ZARAĐUJE SILNE MILIONE, A NE ZNA KO JE JOKIĆ! Poznati novinar dotakao DNO DNA - ovo mu baš nije trebalo!
Foto: EPA Adam Davis

užas

NE BLAMIRAJ SE, ČOVEČE! ZARAĐUJE SILNE MILIONE, A NE ZNA KO JE JOKIĆ! Poznati novinar dotakao DNO DNA - ovo mu baš nije trebalo!

Košarka -

Prima 12.000.000 dolara godišnje za komentarisanje košarke, a ne zna ko je Nikola Jokić!

Verovatno najpoznatiji američki košarkaški novinar, a svakako najplaćeniji, Stiven A. Smit se prilično izblamirao na tviteru nakon meča Denvera i Dalasa.

Na toj utakmici Kajri Irving je pogodio šut za pobedu preko Nikole Jokića, koji je vrlo verovatno bio neregularan, a kada je komentarisao taj momenat Smit je pomešao Nikolu Jokića sa krilnim centrom Majami Hita mladim Nikolom Jovićem!

"To je ono šta Kajri Irving radi. Flouter levom rukom, preko Jovića, sa linije slobodnih bacanja, uz zvuk sirene, za pobedu Dalas Maveriksa nad Denver Nagetsima. A sve ovo... Posle duge trojke Luke Dončića za izjednačenje. Ovo je posebno, upravo zato treba da navijam za Mavse da prođu što dalje u plejofu. Ja znam da ja navijam za njih", napisao je Stiven A. Smit.

Nikola Jokić je na kraju meč završio sa dabl-dablom od 16 poena i 11 skokova, a Kajri Irving je uspeo da postigne 24 poena iako ništa nije pio i jeo pre utakmice zato što posti tokom ramazana.

Kurir sport / Mondo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track