NE ZNAM DA SAM IMAO PONUDU CRVENE ZVEZDE! Moneke: Ako je to istina, ona do mene nije došla!
Foto: Marco Brondi / imago sportfotodienst / Profimedia in lump sum up to 1/8 1400 x 933px IMMEDIATELY Preostale narudžbe za dostizanje ograničenja: 1844

otvoreno

NE ZNAM DA SAM IMAO PONUDU CRVENE ZVEZDE! Moneke: Ako je to istina, ona do mene nije došla!

Košarka -

Košarkaš Baskonije Čima Moneke otvoreno je govorio o navodnom interesvanju Crvene zvezde.

Podsetimo, bivši košarkaš Crvene zvezde Milan Gurović početkom februara je izjavio da su Dušku Ivanoviću nuđeni Markus Hauard i Moneke, ali da ih crnogosrski stručnjak nije želeo. Kasnije je u podkastu kod "Luke i Kuzme" i prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović izjavio da je Moneke bio opcija, ali da je Ivanović izabrao Nemanju Bjelicu.

Jedan od najboljih igrača Baskonije rekao je za "Sport klub" da nikada nije imao ponudu od beogradskih crveno-belih.

"Ako je to istina, ta ponuda nikada nije došla do mene. Nikad nisam dobio zvaničnu ponudu od bilo kog drugog tima osim Baskonije. Mnogo je razgovora pre nego što ponuda stigne do igrača i takođe ću reći ovo", ogradio se Moneke.

Baskonija će večeras od 20.30 odmeriti snage sa Partizanom, a Moneke ističe da mu je drago što će ponovo imati priliku da igra pred beogradskom publikom.

"Pre svega, drago mi je što sam u Beogradu opet. Ali što se mene tiče, pošto nisam dobio neku zvaničnu ponudu od bilo kog tima onda ne mogu da kažem da sam bio blizu bilo kog tima. Nisam dobio ponudu od ta dva tima, ikada u životu. Čuo sam za interesovanje, uglavnom od navijača, ali nikada nisam dobio ponudu. Očigledno je da je Arena posebna", rekao je sjajni košarkaš Baskonije.

Kurir sport/J.M./Sportklub

01:00

Partizan, grobari, arena, Evroliga

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track