ISPLIVAO SNIMAK - ŽELJKO "POTPISUJE UGOVOR" PRED GROBARIMA! Moćan potez koji je izazvao nezapamćen DELIRIJUM u Areni! (VIDEO)
Foto: Printscreen

KAKVA SCENA

ISPLIVAO SNIMAK - ŽELJKO "POTPISUJE UGOVOR" PRED GROBARIMA! Moćan potez koji je izazvao nezapamćen DELIRIJUM u Areni! (VIDEO)

Košarka -

Na društvenim mrežama pojavio se snimak scene o kojoj bruji košarkaška Srbija.

Trofejni trener Željko Obradović rasplamsao je strasti među Grobarima pred start utakmice sa Baskonijom.

Nakon gromoglasnih ovacija Obradoviću, dvoranom je odjekivalo:

"Ugovor Željku, hoćemo ugovor Željku".

Usledila je reakcija koja je bacila u trans navijače crno-belih. Željko je uzeo tablu i pred navijačima gestikulirao potpisivanje ugovora.

Pogledajte momenat koji je razgalio Grobare:

Nakon meča trener Partizana prokomentarisao je svoj gest.

"Da li je potrebno da objašnjavam? Ovde sam najsrećniji čovek. Dugo sam radio u inostranstvu, kao trener doživeo lepe stvari, počev od Partizana, preko Huventuda, Reala, Treviza, Panatinaikosa i Fenerbahčea. Svuda sam radio sa ogromnom željom i beležio dobre rezultate, uvek je to pratila fantastična publika, ali za ovu odanost nemam reči. Mogu samo da se iz sedmice u sedmicu zahvaljujem ljudima na onome što rade" rekao je Željko.

On je naglasio da je njegova želja da ostane trener Partizana.

"Što se mene tiče, sve ću učiniti da ostanem Partizanu. Nije ovde sve idealno. Gde jeste? Svi težimo savršenom životu, El Doradu, nisam baš siguran da postoji. Nadam se da ćemo izaći iz problema i da ćemo nastaviti ovu priču, da grad i zemlju predstavljamo na najbolji mogući način", poručio je popularni Žoc.

Kurir sport/J.M.

00:34

Grobari traže novi ugovor za Obradovića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track