DELIJE PEVALE TEODOSIĆU KAO ARGENTINCI LEU MESIJU: Neverovatne scene viđene su u petak veče u Areni! Kako je TEO preživeo?!
Foto: Dado Đilas, Petar Aleksić, AP/Gustavo Garello

ludilo na tribinama

DELIJE PEVALE TEODOSIĆU KAO ARGENTINCI LEU MESIJU: Neverovatne scene viđene su u petak veče u Areni! Kako je TEO preživeo?!

Košarka -

Kad igra Miloš Teodosić, igra i Crvena zvezda.

Miloš Teodosić
foto: Starsport/Srđan Stevanović

Da je popularni Teo tokom celog dela sezone bio zdrav, Crvena zvezda bi sigurno uspela da se plasira među deset ekipa u Evroligi, reći će svaki navijač crveno-belih. Koliko je Miloš Teodosić važan za ekipu koju predvodi trener Janis Sferopulos još jednom je dobilo potvrdu, ovaj put u pobedi nad Virtusom iz Bolonje (94:79).

Plesao je Teodosić po parketu "Štark arene", spektakularnim asistencijama i neverovatnim trojkama do ludila dovodio dojučerašnje timske kolege iz Italije.

Utakmicu je Miloš Teodosić završio sa učinkom od 11 poena, devet asistencija, tri skoka i to svega za nešto više od 16 ipo minuta provedenih na terenu. Još jednom se potvrdilo koliko je košarkaški veteran neprocenjiv za Crvenu zvezdu i njenu igru.

Magiju na parketu prepoznali su i navijači Crvene zvezde. Delije, ali i ostali navijači počeli su da pevaju Milošu Teodosiću pesmu koju su simpatizeri Argentine spevali Leu Mesiju. Sa tribina Arene, iz desetine hiljada grla, čulo se horski, nekoliko minuta:

- Ole, oleo, oleo, leeee, Teo, Teooo!

Miloš Teodosić tada je ustao sa klupe i sa obe ruke pozdravio navijače Crvene zvezde. Ubrzo su se užarile društvene mreže, pa je i većina stranica posvećenih košarki prenela neverovatnu atmosferu iz Beograda i ambijent koji su tifozi Crvene zvezde priredili svom miljeniku.

- Kao trener ne volim mnogo da pričam o pojedincima, jer je ovo timski sport. Neki igrači mogu da prave razliku za ono što nam je potrebno. Teodosić je odigrao jednu od svojih najboljih utakmica i valjda vam je jasno koliko nam je nedostajao - rekao je Janis Sferopulos, a pored neverovatnog Tea pohvalio je i Nemanju Nedovića, najboljeg aktera utakmice i uvek konstantnog Džoela Bolomboja.

Miloš Teodosić, Janis Sferopulos
foto: Starsport/Peđa Milosavljević

Košarkaši Crvene zvezde utakmicu 24. kola ABA lige igraju u ponedeljak (20.00), kada će dočekati ekipu Mege. Crveno-beli su apsolutni favorit u toj utakmici. Posle toga, čeka ih gostovanje Realu u Madridu, a taj meč biće igran 29. marta (petak) od 20.30 časova.

Kurir sport/A. R.

00:14

Delije i Grobari navijaju zajedno: Kosovo - Srbija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track