JOKIĆ ZBOG POVREDE PROPUSTIO MEČ! Denver bez Somborca srušio Portland, BIVŠI KOŠARKAŠ ZVEZDE ozbiljno namučio Nagetse! (VIDEO)
Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

NBA

JOKIĆ ZBOG POVREDE PROPUSTIO MEČ! Denver bez Somborca srušio Portland, BIVŠI KOŠARKAŠ ZVEZDE ozbiljno namučio Nagetse! (VIDEO)

Košarka -

Košarkaši Denver Nagetsa uz dosta muke uspeli su da savladaju ekipu Portlanda 114:111 i tako nastave truku za lidersku poziciju u Zapadnoj konferenciji.

Trener tima iz Kolorada Majk Meloun na ovom meču nije mogao da računa na svoje prve zvezde - Nikolu Jokića i Džamala Mareja. Dvostruki MVP NBA lige nije igrao zbog bola u donjem delu leđa, dok je Marej propustio meč zbog uganuća levog skočnog zgloba.

U njihovom odsustvu odgovornost su preuzeli Redži Džekson, Gordon, Kristijan Braun, Koldvel-Poup i Majkl Porter Džunior.

Najefikasniji bio je Džekson sa 23 poena, dok je iskusni Gordon ubacio 22 i zabeležio 12 skokova i pet asistencija.

U ekipi Portlanda blistao je bivši košarkaš Crvene zvezde Duop Rit, koji je za 26 minuta igre ubacio 24 poena (9/14 šut iz igre, 3/6 za tri poena) i zabeležio osam skokova i dve asistiencije.

Bio je to izuzetno važan trijumf Nagetsa u borbi za prvo mesto na Zabadu. Tim iz Kolorada je trenutno drugi sa skorom 50-21, a na prvom mestu nalazi se Oklahoma koja ima pobedu manje, ali i dve utakmice manje od Denvera.

Kurir sport/J.M.

01:14

NESTVARAN PODATAK! Scene iz Arene PREPLAVILE INTERNET - Partizanu i Grobarima pošlo za rukom ONO što nije ni NBA klubovima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track