NEMAM POJMA, NITI ME ZANIMA! Obradović o Dubaiju: Bavim se samo svojim timom!
Foto: SC Derby / Filip Filipović

ABA LIGA

NEMAM POJMA, NITI ME ZANIMA! Obradović o Dubaiju: Bavim se samo svojim timom!

Košarka -

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je posle pobede nad Studentskim centrom da je njegova ekipa uspela da preokrene rezultat kada je "promenila odbranu".

"Uspeli smo da okrenemo utakmicu kada smo promenili odbranu. Na kraju smo došli do toga da napravimo tu najbitniju razliku i to je ono što je najvažnije, tačnije da smo posle prve četvrtine koju smo izgubili, sve tri ostale četvrtine dobili", rekao je Obradović, a preneo klub.

Partizan je večeras pobedio u gostima Studentski centar sa 84:78 u meču 24. kola regionalne ABA lige.

"Mislim da je bila zanimljiva utakmica. Studentski centar je otvorio meč veoma dobro, igraju veoma dobru košarku ove godine. Čestitam treneru Jaraki, jer se vidi njegova ruka u tome kako taj tim izgleda, izuzetno su agresivni i sa veoma jasnim idejama", dodao je Obradović.

Partizan je drugi na tabeli sa 18 pobeda i šest poraza, koliko ima i trećeplasirana Budućnost, kojoj će Partizan gostovati u narednom kolu.

"Svaka utakmica do kraja, i u ABA ligi i Evroligi nam je važna, i probaćemo da nastavimo da radimo i da se borimo do kraja, pa ćemo videti gde ćemo završiti. Još jednom, želeo bih da se zahvalim svim ljudima na gostoprimstvu ovde i da se zahvalim svim ljudima koji su došli večeras u dvoranu, i navijačima Studentskog centra i naravno, najvijačima Partizana", zaključio je Obradović.

Trener Partizana nije imao šta da kaže o situaciji sa Dubaijom u ABA ligi.

"Nemam pojma niti me zanima. Ja se bavim samom mojim timom i ne zanima me ništa o tome".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track