OPŠTA PANIKA U DENVERU! Navijači STRAHUJU zbog Nikole Jokića: Loše vesti stižu iz Amerike!
Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

povreda

OPŠTA PANIKA U DENVERU! Navijači STRAHUJU zbog Nikole Jokića: Loše vesti stižu iz Amerike!

Košarka -

Somborac pod znakom pitanja za meč protiv Memfisa...

Najbolji igrač Denver Nagetsa Nikola Jokić zbog bola u donjem delu leđa i upale levog kuka mogao bi da propusti i okršaj sa Memfisom, prenose američki mediji.

Nikola nije bio u sastavu za meč sa Portlandom, koji su Nagetsi rešili svoju korist 114:111, a sada je pod znakom pitanja i njegov nastup u derbiju protiv popularnih Grizlija.

Da stvar bude još gora, pitanje je da li će trener Majk Meloun moći da računa i na Džamala Mareja, koji je zbog distorzije levog skočnog zgloba takođe propustio prethodni meč.

Povrede prvih zvezda došle su u najgorem mogućem mometu. Naime, Denver trenutno vodi žestoku bitku za lidersku poziciju na Zapadu. Oklahoma je doživela poraz od Baksa prethodne noći, pa je ekipa iz Kolorada preuzela prvo mesto na tabeli i pobeda protiv jednog od direktnih rivala za sam vrh bila bi ogroman korak ka ostvarenju velikog cilja.

Navijači i pored zabrinjavajućih vesti gaje nadu da će dan pauze uroditi plodom i da će njihov lider Nikola Jokić uspeti da se oporavi do okršaja sa Memfisom.

Kurir sport/J.M./essentiallysports

01:14

NESTVARAN PODATAK! Scene iz Arene PREPLAVILE INTERNET - Partizanu i Grobarima pošlo za rukom ONO što nije ni NBA klubovima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track