STARTER NIKOLA JOVIĆ PUNIO SVE KOLONE! Voriorsi slomili Majami u drugom poluvremenu, mladi Srbin ostavio ODLIČAN UTISAK! (VIDEO)
Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

NBA

STARTER NIKOLA JOVIĆ PUNIO SVE KOLONE! Voriorsi slomili Majami u drugom poluvremenu, mladi Srbin ostavio ODLIČAN UTISAK! (VIDEO)

Košarka -

Mladi srpski košarkaš Nikola Jović ostavio je odličan utisak, iako je njegov Majami doživeo poraz od ekipe Golden Stejta 113:92.

Majami je odigrao sjajno u prvom pluvremenu, na pauzu otišao sa prednošću 55:52, ali u nastavku igra Hita se u potpunosti raspala. Voriorsi su dominirali na terenu, dobili drugi deo meča 60:37 i na kraju zasluženo slavili.

Nikola Jović, koji je bio starter na ovom meču, sjajno je iskoristio priliku koju mu je ukazao trener Erik Spolstra. Za nešto manje od 31 minut igre reprezentativac Srbije upisao je 11 poena, šest skokova i četiri asistencije. Nažalost, šut ga nije preterano služio na ovom meču - imao je 4/11 iz igre, a ubacio je dve trojke iz sedam pokušušaja.

Generalno, seo tim Hita očajno je šutirao, pogodili su samo osam trojki na utakmici iz 33 pokušaja i imali katastrofalnih 40 odsto šuta iz igre.

Voriorse je do važnog trijumfa u borbi za plej-in vodio Klej Tompson koji je meč završio sa 28 postignutih poena. Najefikasniji u poraženoj ekipi bio je Bem Adebajo sa 24 poena.

Kurir sport/J.M.

01:39

Nikola Jović na prijemu košarkaša u Predsedništvu Srbije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track