ČUDESAN PREOKRET LEJKERSA! Od -19 u poslednjoj četvrtini protiv Janisa i ekipe, do DVA PRODUŽETKA i pobede! Dončić uništio Kingse!
Foto: Stacy Revere / Getty images / Profimedia

nba

ČUDESAN PREOKRET LEJKERSA! Od -19 u poslednjoj četvrtini protiv Janisa i ekipe, do DVA PRODUŽETKA i pobede! Dončić uništio Kingse!

Košarka -

Izuzetno uzbudljiva NBA noć je za nama...

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa posle velikog preokreta i dva produžetka savladali su Milvoki Bakse i tako stigli do četvrtog trijumfa u nizu.

Iako su u poslednjoj četvrtini imali zaostatak od 19 poena, gosti se nisu predavali. Uspeli su da istope razliku Baksa i posle dva produžetka zabeleže važnu pobedu.

Bez Lebrona Džejmsa u timu, Lejkerse su do pobede vodili Entoniji Dejvis sa 34 poena 23 skoka i Ostin Rivs sa 29 poena, 14 skokova i deset asistencija. Janis Adetokunbo je, na drugoj strani, upisao 29 poena, 21 skok i 11 asistencija.

Dalas je upisao petu pobedu u nizu pošto je kao gost bio bolji od Sakramenta sa 132:96.

Najzaslužniji za pobedu Dalasa bio je Luka Dončić koji je postigao 28 poena, uz 11 skokova i šest asistencija, a najbolje ga su pratili Kajri Irving sa 24 i Tim Hardevej sa 22 ubačena poena. U poraženom timu, Dearon Foks je postigao 18 poena, dok je Domantas Sabonis sa 12 poena, 11 skokova i devet asistencija stigao do 55. uzastopnog dabl-dabl učinka.

Oklahoma je u gostima slavila protiv Nju Orleansa sa 119:112. Najefikasniji u pobedničkom timu bili su Džejlen Vilijams sa 26, Džoš Gidi sa 25 i Šaj Gidžes Aleksander sa 24 poena, dok je Nju Orleans predvodio Zajon Vilijamson sa 29 poena i deset asistencija.

Kurir sport/J.M/Beta

01:14

NESTVARAN PODATAK! Scene iz Arene PREPLAVILE INTERNET - Partizanu i Grobarima pošlo za rukom ONO što nije ni NBA klubovima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track