"GLUPO IZGUBLJENE LOPTE..." Obradović posle prosute pobede: Hvala navijačima, mislim da im se ne odužujemo na pravi način
Foto: Starsport©

evroliga

"GLUPO IZGUBLJENE LOPTE..." Obradović posle prosute pobede: Hvala navijačima, mislim da im se ne odužujemo na pravi način

Košarka -

Košarkaši Partizana su u Beogradu, u 32. kolu Evrolige, izgubili od Olimpijakosa sa 74:69 (17:22, 15:18, 14:19, 28:20), iako su u poslednju četvrtinu ušli sa prednošću od 13 poena.

Posle meča u Areni, konferenciju za medije je imao i Željko Obradović, trener Partizana. On je na početku istakao da je u ovom meču izostala pomoć sa klupe.

"Ta petorka koja je igrala mnogo je završila utakmicu, ima istine, nismo imali pomoć sa klupe, doveli smo sebe u situaciju da sami sebe porazimo. Oni su dobili priliku da poentiraju u kontranapadu. Nije razlog energetski pad, već glupo izubljene lopte, ako ulaziš u poslednju četvrtinu sa 13 razlike treba da nastaviš u istom ritmu, nerezonska dodavanja i šutevi".

Žoc, Željko Obradović
foto: Starsport©

O Kaboklu i Kaminskom zajedno na terenu.

"Videćemo kako bude išlo, i on, kao i mnogi igrači treba da igra sa više rezona, neke situacije i njegove kretnje nisu bile dobre. Drugo, imao je prednost čitavu utakmicu, jer su veliki deo meča oni igrali sa četvoricom niskih, imali smo veliki broj skokova, ali nismo uspeli da materijalizujemo to".

Na kraju Obradović se zahvalio navijačima na podršci i sjajnom navijanju.

"Još jedna sjajna atmosfera, hvala navijačima koji su nas podržali, iskreno mislim da im se ne odužujemo na pravi način".

U narednom kolu Partizan će 4. aprila gostovati Albi i ako pobedi imaće šansu da se u poslednjem kolu bori za 10 mesto, pod uslovom da Efes kao gost izgubi od Fenerbahčea.

(Kurir sport)

Bonus video:

01:00

Partizan, grobari, arena, Evroliga

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track