"ZVIŽDE SVOM IGRAČU, A APLAUDIRAJU RAĐI I KUKOČU" Bivši as Partizana u ŠOKU: To je DEGUTANTNO, zamislite da se desi u Hrvatskoj!
Foto: Nikola Krstic / Shutterstock Editorial / Profimedia

objasnio

"ZVIŽDE SVOM IGRAČU, A APLAUDIRAJU RAĐI I KUKOČU" Bivši as Partizana u ŠOKU: To je DEGUTANTNO, zamislite da se desi u Hrvatskoj!

Košarka -

Košarkaši Partizana nisu uspeli da savladaju Olimpijakos u jednoj od najvažnijih utakmica ove sezona kada je u pitanju Evropa (69:74). Crno-beli su sami sebe savladali iako su imali 13 poena prednosti na početku poslednje četvrtine.

Goran Grbović
foto: Ana Paunković

U analizi meča pozvali smo bivšeg jugoslovenskog reprezentativca Gorana Grbovića da nam ukaže na razloge poraza, ali je njemu veoma zasmetala jedna stvar van terena. Bivši igrač Partizana Nikola Milutinov izviždan je od strane "grobara", dok je hrvatski tandem Kukoč-Rađa dobio aplauze.

- Ja razumem da Kukoč i Rađa kao legende hrvatske košarke budu pozdravjeni aplauzima, jer su stvarno košarkaške "planine", ali ne razumem da se zviždi svom igraču. Zamislite situaciju da u Hrvatskoj aplaudiraju Srbima, a da zvižde svojima, to se nikad neće desiti. To je degutantno, to mi je zasmetalo strašno - zaključio je popularni "Grba".

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:21

Dusko Vujosevic, grobari, Partizan, kosarka, arena

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track