NOVA MONSTRUOZNA PARTIJA BRUTALNOG NIKOLE JOKIĆA! Srbin "nije sa ove planete": Već sad može da mu se uruči novi MVP trofej (VIDEO)
Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

čista magija

NOVA MONSTRUOZNA PARTIJA BRUTALNOG NIKOLE JOKIĆA! Srbin "nije sa ove planete": Već sad može da mu se uruči novi MVP trofej (VIDEO)

Košarka -

Ne može se reći da nismo navikli, ali - brutalni Nikola Jokić pružio je još jednu monstruoznu partiju i pomogao Denveru da stigne do pobede protiv San Antonio Sparsa rezultatom 110:105.

Jokić je meč završio sa 42 poena, 16 skokova i šest asistencija, dobio je "rat" protiv najboljeg rukija lige Viktora Vembanjame i potvrdio da će i ove sezone nagrada za najkorisnijeg igrača verovatno otići u njegove ruke!

Tokom čitavog meča Sparsi su se držali i vešto odgovarali na uspešne serije Nagetsa, pa su tako i pored minusa od deset poena (13:3) na poluvreme otišli uz minimalan zaostatak (55:54).

Delovalo je da će Denver stići do pobede kada je u četvrtoj deonici poveo sa 99:88, ali je serija od 12:0 vratila Sparse u vođstvo. Ipak, kada se meč lomio Nagetsi su bili pravi i stigli su do novog trijumfa, te dodatno "zakuvali" situaciju na vrhu Zapada. Prvi je trenutno Denver sa skorom 53-23, a drugi i treći Oklahoma i Minesota sa utakmicom manje i učinkom 52-23.

Pored Jokića, u pobedničkom timu istakao se Gordon sa 23 poena, sedam skokova i četiri asistencije, a odličan je bio i Porter sa 15 poena i 16 uhvaćenih lopti.

Poraženu ekipu predvodio je Malaki Branam sa 24 poena, a jedan manje postigao je Vikotr Vembanjama koji je imao i 15 skokova i osam asistencija.

Kurir sport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

00:18

Nikola Jokić stigao na žurku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track