JOKIĆ "POPIO" BLOKADU, PA ODGOVORIO U MVP STILU! Srbin ZAKUCAO preko Vembanjame i OČITAO MU LEKCIJU za sva vremena! (VIDEO)
Foto: MATTHEW STOCKMAN / Getty images / Profimedia

kakav potez

JOKIĆ "POPIO" BLOKADU, PA ODGOVORIO U MVP STILU! Srbin ZAKUCAO preko Vembanjame i OČITAO MU LEKCIJU za sva vremena! (VIDEO)

Košarka -

Denver Nagetsi savladali su San Antonio Sparse rezultatom 110:105, a igrač utakmice ponovo je bio Nikola Jokić. Srpski as odigrao je brutalan meč, završio ga je sa 42 poena, 16 skokova i šest asistencija, ali će se jedna rola posebno upamtiti.

Mučio je Vembanjama Jokića od samog starta meča, pa je već u prvoj četvrtini pokušao da dokaže svoj kvalitet i delovalo je da će srpski centar imati pakleno težak zadatak. Najbolji ruki NBA lige imao je rolu u kojoj je postigao poen, pa lupio blokadu Jokiću, a zatim još jednom poentirao i vratio Sparse sa minus osam (15:7) na minus četiri (15:11). Ipak, već u sledećem napadu dobio je bolno otrežnjenje!

Jokić je uzeo loptu u svoje ruke, zakucao preko Vembanjame i očitao mu lekciju za sva vremena!

Početak meča kao da je naljutio Jokića koji je upalio u MVP mod i na kraju bio najzaslužniji za još jednu pobedu Denvera koji je trenutno lider Zapada sa skorom 53-23.

Kurir sport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

00:18

Nikola Jokić stigao na žurku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track