REKAO SAM MU: "AKO ME JOŠ JEDNOM BLOKIRAŠ, JA ĆU..." Jokić sve doveo do suza izjavom o Vembanjami! To moraš da radiš protiv njega!
Foto: Printscreen / Twitter / MattBrooksNBA

hit

REKAO SAM MU: "AKO ME JOŠ JEDNOM BLOKIRAŠ, JA ĆU..." Jokić sve doveo do suza izjavom o Vembanjami! To moraš da radiš protiv njega!

Košarka -

Nikola Jokić odigrao je još jedan meč za pamćenje i sa 42 poena, 16 skokova i šest asistencija bio je najzaslužniji za pobedu Denvera protiv San Antonija (110:105). Vodio je Jokić "rat" sa Viktorom Vembanjamom, a i pored toga što je nekoliko puta izblokiran, uspeo je i da uradi "nemoguće" - zakuca preko najboljeg rukija lige.

Po završetku meča dotakao se te situacije i doveo je novinare do suza.

- Rekao sam mu: "Ako me još jednom blokiraš, ja ću..." Međutim, blokirao me je još četiri puta nakon toga i ja nisam uradio ništa - rekao je Jokić, nasmejao novinare, pa dodao:

- Moraš da zakucavaš kada te juri Vembanjama. Napravio je šest, sedam blokada protiv mene, ali dobili smo utakmicu, tako da je to dobra stvar.

Denver je posle ove pobede stigao do prvog mesta Zapada sa skorom 53-23, a drugi i treći Oklahoma i Minesota sa utakmicom manje i učinkom 52-23.

Kurir sport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

00:18

Nikola Jokić stigao na žurku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track