PRELEP DOČEK ZA NIKOLU JOKIĆA! Srpsko kolo usred Los Anđelesa: Naša deca priredila veče za pamćenje centru Denvera! (VIDEO)
Foto: Peter Joneleit/Icon Sportswire / Newscom / Profimedia

svaka čast

PRELEP DOČEK ZA NIKOLU JOKIĆA! Srpsko kolo usred Los Anđelesa: Naša deca priredila veče za pamćenje centru Denvera! (VIDEO)

Košarka -

Nikola Jokić odigrao je još jednu monstruoznu partiju i upisao je novi tripl-dabl, ali je njegov Denver poražen u gostima od Los Anđeles Klipersa rezultatom 102:100.

Na ovom meču viđena je velika drama, timovi su se smenjivali u vođstvu i obe ekipe imale su dvocifrenu prednost, ali su na kraju Klipersi trijumfovali.

kolo, Nikola Jokić, Denver, NBA, kud, kulturno-umetničko društvo, srpsko kolo
foto: Privatna arhiva

Jokić je meč završio sa 36 poena, 17 skokova i deset asistencija, a imao je priliku da trojkom sa deset metara donese pobedu Nagetsima, ali je veoma težak šut ipak promašio.

Uoči ove utakmice u Jokićevu čast srpska deca su zaigrala kolo, te su mu priredila veče za pamćenje. Pogledajte kako je to izgledalo:

00:13

Srpska deca uz Nikolu Jokića u Kripto areni

Ovo su takođe snimci napravljeni uoči meča između Klipersa i Nagetsa.

00:17

Atmosfera pred meč Los Anđeles Klipers - Denver Nagets

00:24

Nikola Jokić pred meč protiv Klipersa

Posle ovog poraza Denver se nalazi na drugom mestu Zapada sa skorom 53-24, dok su Klipersi četvrti u istoj konferenciji sa 48 pobeda i 28 poraza.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:18

Nikola Jokić stigao na žurku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track